Kundefortællinger & deres foto

I slotsbyen Gråsten

Det siger kunderne om os….

 

” Tusind tak for alt din hjælp til at finde min drømmekjole. Smuk hårpynt til mig og min datter og bare din gode rådgivning. Ærgerligt man kun skal købe én brudekjole.”

                       Michelle – Brud 2017

“Fantastisk oplevelse begge gange jeg har været nede og prøve min kjole, masser af tid til bare mig. Glæder mig til at skulle have kjolen på. Tak for den gode hjælp.”

                         Jannie – Brud 201

” Lærke var super glad at Laila hjalp med konfirmationskjolen . Super service ” 

                       Lærke – konfirmand 2018

” Lea var smuk i sin kjole købt hos jer til VIP aften. Tak for super god betjening.” 

                         Lea – konfirmand 2018

” Tusind tak for hjælpen med at finde drømme kjolen. Det har været en fantastisk oplevelse at have sådan et skønt udvalg af brudekjoler, selv som xxl-brud. Der var god service lige fra da man trådte ind i døren og hele vejen igennem. Jeg kan helt klart anbefale enhver kvinde at besøge Laila Helt, når man står og mangler en flot kjole. Jeg kom ihvertfald glædelig hele vejen fra Århus, for at få så dejlig en oplevelse omkring brudekjole købet. “

                         Meiken – Brud 2017Se vores kjoler

Brudekjoler
Konfirmationskjoler
Festkjoler

KONFIMAND 2020:        NU - 50% på alle 2020 konfirmationskjoler i butikken. Vi har mange flotte konfirmationskjoler i butikken. Både med og uden tidsbestilling til prøvning af konfirmationskjoler.

 

 

 

 

Åbningstider

 

Onsdag: kl. 12-17    Torsdag: kl. 12-17
Lørdag: kl. 9-12

 

OBS BUTIKKEN LUKKER D.30.06 KL.15. OVERDRAGES TIL NY EJER SOM ÅBNER I NYT NAVN I AUGUST. SIDSTE ÅBNINGSDAG DAG ER TIRSDAG D.30.06 KL.11-16.  

 

STORT OPHØRSUDSALG ER I GANG OG DU KAN SPARE MELLEM 50% - OG OP TIL 70 % PÅ BRUDE - KONFIRMATIONS OG FESTKJOLER!! BRUDE:  HUSK TIDSBESTILLING. BUTIKKEN LUKKER HELT D.30.06.2020.

 

TAK TIL ALLE MINE BRUDE, KONFIRMANDER OG KUNDER FOR 5,5 DEJLIGE ÅR. MVH LAILA 

 

Kontakt

Brudekjoler Laila Helt
Tlf: 74650766
Slotsgade 19
6300 Gråsten
info@brudekjoler-lailahelt.dk