Brudekjoler Laila Helt

I slotsbyen Gråsten

Brudekjoler Laila Helt

Hos Brudekjoler Laila Helt har vi et unikt udvalg af ca. 200 brudekjoler i størrelse 34-60, fra både danske og internationale mærker, som vi udvælger på messer rundt om i Europa. Enkelte mærker er vi eneforhandler af i Jylland og på Fyn.

Til prøvningen vil du blive mødt og hjulpet af Laila, som yder en professionel og personlig service og hjælper dig med at finde lige den kjole som DU drømmer om. Vi går meget op i at det skal være en behagelig, personlig og unik oplevelse at prøve brudekjoler evt. sammen med din mor, søster eller dine nærmeste veninder. Vi afsætter ca 1,5 time til prøvningen og serverer lidt koldt at drikke og lidt sødt til. Alle brude er unikke og vores mål er at vi sammen skal finde lige den kjole som passer dig.

Vi har et fint udvalg af brudekjoler i forskellige stilarter, størrelser og til en hver pengepung.

kePriserne ligger mellem 3.500 og 11.000 kroner, og i butikken har vi altid et udvalg på min. 30 udsalgs brudekjoler, hvor du kan spare op til 60%, fra 2000 til 6000 kroner. Her ser du et lille udvalg af de kjoler vi har i butikken. Den enkelte kjole kan være udsolgt, men kontakt os gerne for at høre mere eller kig ind. Husk at vi hos Brudekjoler Laila Helt også har et fint udvalg af Plus size brudekjoler fra str.48-60. Se mere under mærket Molly Monroe samt plus size modellerne fra mærket Victoria & Vincent som også laver smukke plus size brudekjoler.

Brude: Husk at bestil tid til prøvning og gerne i god tid ca 6-12 måneder før dit bryllup, så vi kan hjælpe dig bedst muligt:-)

Jeg glæder os til at høre fra dig

Kærlig hilsen Laila 

Se vores kjoler

 

Brudekjoler
Konfirmationskjoler
Festkjoler

 

SAMPLE SALE: Spar - 20% på udvalgte prøve brudekjoler i Juni og Juli 2019. Fra str. 34 - 48. Husk at book tid til prøvning! 

 

 

 

Åbningstider

Onsdag: kl. 12-17
Torsdag: kl. 12-17
Fredag: kl. 12-15
Lørdag: kl. 9-12

Derudover mulighed for brude at bestille tid efter aftale. OBS: Butikken holder ferielukket i uge 29 + 30.  

Kontakt

Brudekjoler Laila Helt
Tlf: 74650766
Slotsgade 19
6300 Gråsten
info@brudekjoler-lailahelt.dk