Om os

Om Os:

Velkommen til Brudekjoler Laila Helt

Brudekjoler Laila Helt er en stilfuld og hyggelig kjoleforretning, som ligger i den smukke og romantiske slotsby Gråsten. I butikken forhandler vi et stort udvalg af danske og internationale mærker indenfor brude-, fest-, og konfirmationskjoler samt et stort udvalg i hårpynt, smykker, slør, og tasker.

Hos Brudekjoler Laila Helt ved vi, hvor vigtigt det er, at du får den helt perfekte kjole til den store begivenhed. Derfor er det dine ønsker og ideer, der er i centrum, når du besøger Brudekjoler Laila Helt.

Hos brudekjoler Laila Helt er du altid velkomne. Vi har et stort udvalg af kjoler fra str. 36 til 60 – lige fra den store prinsessekjole til de mere enkle og klassiske modeller. I butikken har vi omkring 150 brudekjoler og ca 250 festkjoler. Vi lægger afgørende vægt på personlig og professionel rådgivning. Vores opgave er at opfylde dine drømme og hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole samt tilbehør, så du stråler smukt på den store dag. Vi henviser til dygtige lokale skræddere for tilretninger af kjolen.

Derfor er det vigtigt, at du – især hvis du er kommende brud – ringer og bestiller tid i forvejen, så vi kan give dig den allerbedste betjening. Men du er selvfølgelig også altid velkommen til at komme forbi for at kigge rundt og lade dig inspirere at vores store udvalg i kjoler og tilbehør. Uanset hvad glæder vi os til at se dig i butikken.
DSC_0649_Fotor_Fotor-1
Laila og Lene