om Brudekjoler Laila Helt

Velkommen til Brudekjoler Laila Helt

Brudekjoler Laila Helt er en stilfuld og hyggelig kjoleforretning, som ligger i den smukke og romantiske slotsby Gråsten. I butikken forhandler vi et stort udvalg af danske og internationale mærker indenfor brude-, fest- og konfirmationskjoler samt et stort udvalg i hårpynt, smykker, slør, sko og tasker.

Hos Brudekjoler Laila Helt ved vi, hvor vigtigt det er, at du får den helt perfekte kjole til den store begivenhed. Derfor er det dine ønsker og ideer, der er i centrum, når du besøger Brudekjoler Laila Helt.

Hos brudekjoler Laila Helt er du altid velkommen. Vi har et stort udvalg af kjoler fra str. 36 til 60 – lige fra den store prinsessekjole til de mere enkle og klassiske modeller. I butikken har vi omkring 150 brudekjoler og 200 festkjoler. Priserne på brudekjoler ligger fra 2000-9900kr. Festkjoler fra 400-2500kr og konfirmationskjoler koster fra 500-3400 kr.

Vi lægger afgørende vægt på personlig og professionel rådgivning. Vores opgave er at opfylde dine drømme og hjælpe dig med at finde den helt rigtige kjole samt tilbehør, så du stråler smukt på den store dag. Vi har desværre mødt en del brude som har købt deres brudekjole over nettet og været meget uheldige. Da kjolen kom hjem passede den slet ikke i målene eller var helt anderledes end på billedet. Vi anbefaler ikke at man køber sin brudekjole over nettet. Det skal være en hyggelig og positiv oplevelse at finde sin brudekjole evt sammen med veninder/mor, hvor du kan få lov til at prøve forskellige modeller og hvor vi hjælper og rådgiver, så du finder den helt rigtige kjole. Vi henviser til dygtige lokale skræddere for tilretninger af kjolen.

Derfor er det vigtigt, at du – især hvis du er kommende brud – ringer og bestiller tid i forvejen, så vi kan give dig den allerbedste betjening. Men du er selvfølgelig også altid velkommen til at komme forbi for at kigge rundt og lade dig inspirere at vores store udvalg i kjoler og tilbehør. Vi anbefaler at man begynder at kigge/prøve brudekjoler 6-8 måneder før sit bryllup.

Husk at vi hos Brudekjoler Laila Helt også har et fint udvalg af Plus size brudekjoler fra str.48-62. Se mere under mærket Lohrengel – Molly Monroe. Nye 2018 brudekjoler i butikken til efteråret 2017.

I butikken har vi altid et udvalg på min. 30 udsalgs brudekjoler, hvor du kan spare op til 60%. Priser fra 2000 kr. Kom ind i butikken og se udsalgskjolerne.

Vi glæder os til at se dig i butikken:-)

Mange hilsner Lene og Laila

Laila og Lene 2

Laila og Lene